Yhteistyökumppanit

Haluatko olla mukana tekemässä kesän parasta katukoristapahtumaa ja samalla tukemassa nuorten koripalloilua? Tietoa kumppanipaketeista antaa Elias Räisänen, p. 040-4589440 tai elias.raisanen@eezy.fi

Tapahtuman järjestää Eezy Osk. Eezy Osk on vuonna 2008 perustettu laskutuspalvelu, jonka kautta voi toimia itsenäisesti ja yrittäjämäisesti ilman tarvetta perustaa omaa yritystä. Palvelumme mahdollistaa työn laskuttamisen ilman yrittäjän paperisotaa. Se on helpompi, ja usein myös edullisempi vaihtoehto omalle yritykselle. Asiakaskuntaamme kuuluu eri alojen ammattilaisia hevosenkengittäjistä yliopistoprofessoreihin, satunnaisesta sivutoimisesta laskuttajasta täysipäiväiseen, jopa muita eezyläisiä työllistävään toimijaan. Palvelullamme on yli 20 000 rekisteröitynyttä käyttäjää. Suomen ensimmäisenä laskutuspalveluyrityksenä Eezy on ollut merkittävässä roolissa luomassa edellytyksiä uudenlaisille työntekemisen muodoille.

Olemme aktiivisesti mukana yhteiskunnassa myös oman liiketoiminta-alueemme ulkopuolella. Haluamme myötävaikuttaa nuorten hyvinvointiin tukemalla nuorten urheilua. Eezy Basket -katukoristurnaus on hyväntekeväisyystapahtuma, joka järjestettiin ensimmäisen kerran kesällä 2016 ja jo vuonna 2017 turnaus kasvoi Suomen suurimmaksi katukoristapahtumaksi, johon osallistui 85 joukkuetta.