PALANDER SAI TUNTEA NENOSEN KOVUUDEN – ”HETI ALUSSA LÄSÄHTI AIKA KOVAA”

14.8.2016

Yksi Eezy Basketin lauantain kohokohdista oli itse turnauspelien lisäksi Villi Kortti -ohjelman kuvaukset. Susijengi-tähdet Petteri Koponen ja Juho Nenonen ottivat kentällä mittaa ex-alppitähti Kalle Palanderista sekä Villin Kortin Juuso Mäkilähteestä. 

Palander pääsi kokemaan Nenosen pelikovuutta heti kättelyjen jälkeen.

– Heti alussa läsähti aika kovaa, vaikkei varmaan edes tullut samalla tavalla kuin oikeassa pelissä. Mutta kun 107 kiloa ja 202 senttiä ajaa yli suoraan rintalastaan, niin huh huh, Palander puhalteli hymyillen.

Nenosen mukaan sosiaalisessa mediassa oli ollut ennen peliä ”pientä vinoilua” vastustajan taholta.

– Ajateltiin sitten ottaa luulot pois saman tien. Tarpeeksi kun soittaa niin joskus pitää vastata, ”Neponen” virnisti.

– Meillä oli vankilasäännöt, niin ei alettu siitä sitten kitistä. Nyt lähdetään varmaan näyttämään Kallen rintalastaa tuolla päivystyksessä, Mäkilähde vitsaili pelin jälkeen. 

Aluksi varsin selvältä näyttänyt peli tasoittui kummasti, kun Koponen ja Nenonen muun muassa sidottiin käsistään toisiinsa ja pelasivat välillä ns. promillelasit päässä. 

– Kyllähän nuo vähän toivat apua, mutta kyllä me liikuttiin hyvin, oli nopeat jalat, Mäkilähde ja Palander intoilivat.

Etenkin Palander sai spontaanit kehut myös vastustajilta.

– Hyvinhän pojat pistivät kampoihin. Kallekin väitti, ettei hirveästi ole korista pelannut, mutta kyllä veikkaan, että jonkin verran on heitellyt, Koponen totesi. 

– Yllättävän sähäkät jalat Kallella, mutta kaipa se alppilajeissa pitää ollakin. Ja sitten: kuolemaa halveksuva donkki! Itse en olisi sellaisilta rappusilta uskaltanut, Neponen pudisteli päätään.

Tosiaan: yksi ottelun huipennuksista oli eittämättä Palanderin donkki, jota hieman avittivat märät tikkaat. Alppirämäpään osoitus sekin.

Ottelun huippuhetkiä on luvassa syksyn aikana, ja julkaisuaikataulu selviää aikanaan Villin Kortin Facebook-sivuilta.  

Eezy Basket jatkuu sunnuntaina sijoitusotteluilla. Lisäksi ohjelmassa on esimerkiksi VG+:n keikka sekä taatusti mielenkiintoinen näytösottelu Team Valavuori – Team Not Eezy. Not Eezyn paidan pukevat päälleen mm. Musta Barbaari, Joonas ”Chewbacca” Suotamo, Tuomas Kauhanen ja Emilia Vuorisalmi.