Näin saavut turnaukseen

16.8.2018

Eezy Basket pelataan viime vuotiseen tapaan Mäntymäen kentällä osoitteessa Mäntymäentie 1, Helsinki. Tuttavallisemmalta nimeltä paikka on Kisahallin parkkipaikka.

SAAPUMINEN
Parkkipaikkoja on tapahtumapaikan ympäristössä katujen varressa jonkun verran, mutta kannattaa huomioida Olympiastadionin työmaa, joka vie parkkipaikkoja tien toiselta puolelta. Jos saavutte paikalle omalla autolla, niin kannattaa varata aikaa pysäköintipaikan etsimiseen.

Mäntymäen kentälle on hyvät julkiset liikenneyhteydet: Helsingin keskustasta ihan kentän viereen pääsee useilla busseilla ja esimerkiksi ratikalla numero 10 – HSL:n reittioppaasta (www.reittiopas.fi) löydät tarkemmat tiedot ja aikataulut.

ILMOITTAUTUMINEN PAIKAN PÄÄLLÄ
Pelaajien kannattaa tulla paikan päälle ajoissa ilmoittautumaan, viimeistään 30 min. oman pelin alkua, sillä jonoa voi olla. Ilmoittautumisteltta löytyy alueelta ja on merkitty kyltein.

OTTELUOHJELMA JA AIKATAULU
Otteluohjelma on nyt julkaistu ja löydät sen täältä. Turnauksen aikana tuloksia pääsee seuraamaan sekä Eezy basketin nettisivuilta ja Fiban nettisivuilta. Otteluiden tulokset päivittyvät otteluiden päättymisen jälkeen.

Nähdään Eezy Basketissa!