EEZY BASKETIN LIIKENNEJÄRJESTELYT LAUANTAINA: SUOSITTELEMME JULKISIA KULKUNEUVOJA

12.8.2016

Yksi yö ja sitten mennään! Eezy Basketin 12 kentän kokoisen peliareenan kokoaminen katsomoineen ja esiintymislavoineen on täydessä käynnissä, kuten kuvasta näkyy.

Eezy Basket järjestetään lauantain osalta samaan aikaan kuin Helsinki City Marathon, jonka reitti kulkee kenttiemme pohjoispuolelta Mäntymäentietä pitkin, eli Olympiastadionin edustalta. Urheilujuhlaa on siis luvassa, mutta samalla myös liikennejärjestelyt ovat LAUANTAINA hieman tavallisesta poikkeavat, kun Mäntymäentie on poissa käytöstä. Suosittelemme pelaajia saapumaan julkisilla kulkuneuvoilla, joiden yhteydet paikalle ovatkin erinomaiset; Kisahallin ja Oopperan edustalle kulkee valtava määrä busseja ja raitiovaunuja.

Jos olet tuomassa omalla autolla pelaajia tai kannustajia tapahtumaan, paras paikka jättää tulijat on Oopperan pysäköintipaikka Helsinginkadun toisella puolella.

Kentän viereinen Kisahalli on avoinna koko turnauksen ajan, joten esimerkiksi Kisahallin wc- ja kioskitilat voivat olla pelaajille iloksi – toki ruokaa ja virvoketta saa myös turnauksen tapahtuma-alueelta. Kisahallin seinät ovat nähneet vuosikymmenten mittaan valtavasti koripallohistoriaa – lue lisää täältä!