”EEZY BASKETIN KALTAISET TAPAHTUMAT VIEVÄT KORISKULTTUURIA ETEENPÄIN”

15.8.2016

Eezy Basket -katukoristurnaus Helsingin Mäntymäen kentällä saatiin sunnuntaina päätökseen aurinkoisissa tunnelmissa – kirjaimellisesti ja kuvainnollisesti. Mestarit ja muut sijoitukset saatiin ratkottua lähes 70 joukkueen kesken.

– Tunnelma on hieno ison urakan päätteeksi. Olemme saaneet paljon kiittävää palautetta ja totta kai myös kehitysehdotuksia. Näiden pohjalta on hyvä lähteä rakentamaan entistä parempaa Eezy Basketia ensi vuodeksi, iloitsee laskutuspalvelu Eezyn toimitusjohtaja Titta Teittinen.

Ammattilaispelaaja ja SAHA Training -valmennusyrityksen Samuel Haanpää toi turnaukseen A- ja B-poikien SAHA-joukkueet. Pelit sujuivat tuloksellisesti oikeinkin mallikkaasti.

– Mutta eivät voitot edes ole tässä tärkeintä, vaan se, että kundeilla on ollut kivaa ja päässeet pelaaman erilaisia vastustajia vastaan ja viettämään aikaa yhdessä, Haanpää miettii.

– Turnauksessa oli alusta lähtien ja sateesta huolimatta todella hyvä meininki. Kaikki joukkueet tulivat paikalle, ja pelaajat selvästi nauttivat pelaamisesta lauantaina sateessakin.

Haanpää näkee Eezy Basketin kaltaisten tapahtumien vievän eteenpäin koko koriskulttuuria.

– On makea juttu, että tällaisia yhteisöllisiä juttuja järjestetään. Ja täällä myös kohtasivat sekä korisväki että vähemmän pelanneet. Ja ohikulkijatkin pysähtyivät ihmettelemään, että mitäs täällä tapahtuu, keskellä Helsinkiä, Haanpää hymyilee.