Eezy Basket -turnausta ei järjestetä kesällä 2019

28.3.2019

Vuonna 2016 lähdimme vapaaehtoisvoimin rakentamaan Suomen suurinta katukoristapahtumaa. Haaveenamme oli tuoda katukoris keskelle Helsinkiä ja samalla tukea nuoria koriksen harrastajia lahjoittamalla osallistumismaksut lyhentämättöminä Koripalloliiton nuorisotyön hyväksi. Eezy Basket kasvoi unelmasta todeksi ja jokaisessa tapahtumassa olemme todistaneet Mäntymäen kentällä ainutlaatuista, kaikkia osallistujia yhdistävää tunnetta: rakkautta lajiin. Tunnelma oli katossa viime elokuussa, kun aurinko paahtoi täydeltä taivaalta, katsomot olivat täynnä ja mukana oli ennätysmäärä joukkueita (91!) kisaamassa. Tämän tunnelman aiomme säilöä sydämiimme, sillä elokuinen turnaus jää ainakin tällä erää Eezy Basketin viimeiseksi.

Tapahtuma on järjestetty ja valtaosin rahoitettu laskutuspalvelu Eezyn toimesta. Eezyn henkilökunta sekä lukuisat vapaaehtoiset ovat olleet Eezy Basketin kantava voima, joita ilman ei yhtäkään viivaa olisi piirretty kenttään tai ottelua vihelletty. Kun tapahtumaa aikoinaan lähdettiin suunnittelemaan, oli tavoitteena löytää mukaan kumppaneita jakamaan turnauksen järjestämisestä aiheutuvat kulut. Valitettavasti emme tässä onnistuneet toivomallamme tavalla, ja joudumme nyt pitkän harkinnan jälkeen toteamaan, ettei turnauksen järjestäminen kesällä 2019 ole mahdollista. On aika sydämestämme kiittää ihan jokaikistä vuosien varrella Eezy Basketiin osallistunutta – juuri te olette olleet tämän turnauksen sydän ja sielu.

Kiitos pelaajat, joukkueiden huoltajat, valmentajat ja kannustajat. Kiitos lukuisille vapaaehtoisille, Petteri Koposelle, Eezy Basketin kummille. Kiitos Susijengille, Helsinki Seagullsille ja kaikille yhteistyökumppaneillemme vuosien varrella.

Toivotamme mahtavia treenejä, pelejä ja iloa katukoriksen parissa!

Eezy Basketin järjestäjät