Eezy Basket kiittää!

22.8.2017

Kesän 2017 Eezy Basket -turnaus on nyt takana. Ja millainen turnaus! Tunnelma koko viikonlopun oli aivan mahtava – Suomen suurin katukoristapahtuma oli suuri myös sydämeltään, ihan niinkuin hyväntekeväisyystapahtuman kuuluukin.

Mukana oli kaikkiaan 85 joukkuetta pienimmistä junnuista aina firmasarjaan asti. Tiukkoja taistoja käytiin kaikissa sarjoissa, osaamisen ja yhteistyön lisäksi kentän laidalle välittyi aito peli-ilo.

Jättimäinen kiitos kaikille Eezy Basketiin osallistuneille – yhdessä teitte tämän vuoden turnauksesta niin mahtavan!

Kiitos pelaajille – olitte aivan loistavia; iloisia, sitkeitä, säätäpelkäämättömiä 😉 ja niin valtavan taitavia!

Kiitos joukkueiden huoltajille, valmentajille ja kannustajille – mahtavaa, että olitte sankoin joukoin mukana luomassa tunnelmaa!

Kiitos lukuisille vapaaehtoisille, jotka autoitte tapahtuman käytännön järjestelyissä – olitte korvaamaton apu! 

Kiitos Petteri Koposelle, joka tänäkin vuonna toimi Eezy Basketin kummina ja oli mukana tarjoilemassa unohtumattomia hetkiä junnupelaajille sunnuntaina! 

Kiitos Juho Nenonen, Mikko Koivisto, Vilma Kesänen, Taru Tuukkanen, Heta Korpivaara ja Petteri Koponen, jotka tarjosivat junnupelaajille unohtumattoman mahdollisuuden päästä pelaamaan esikuviaan vastaan. 

Kiitos VG+, Juho Nenonen ja Petteri Koponen donkkauskisan tuomaroinnista! 

Kiitos yhteistyökumppaneillemme: Rush Finland, Korispiste, VMP Group, Sivenius & Suvanto, Namina Wellness Spa,  Dennis, Sporty Feel, Dumle ja Treenikauppa.

Ja kiitos Dunkey-maskotille, joka esitteli ainutlaatuisia muuveja sekä asfaltilla että trampalla ja viihdytti erityisesti perheen pienimpiä sekä juontajillemme Ville Ruokoselle ja Johanna Setäselle, jotka pitivät tunnelmaa yllä koko tapahtuman ajan. 

Toivottavasti nähdään kaikkien teidän kanssanne jälleen ensi kesänä Eezy Basketissa!