Eezy Basket 2018 kiittää!

21.8.2018

Tämän vuoden Eezy Basket -turnaus on nyt pelattu. Mikä mahtava turnaus meillä olikaan! Aurinko helli pelaajia ja katsojia ja Helsingin Mäntymäen kenttä sykki rennon kesäistä katukorisfiilistä!

 

Suomen suurin katukoristapahtuma oli tänä vuonna vieläkin suurempi: viikonlopun aikana pelattiin yhteensä 263 ottelua, turnaukseen osallistui yhteensä 356 pelaajaa ja 91 joukkuetta! Tällaisista luvuista seuraa ennätyksellisen määrä hyvää, sillä tapahtuman tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Koripalloliiton nuorisotyön hyväksi.

 

Rakkaus lajiin näkyi niin pienimmistä pelaajista SM-kilpasarjaan asti. Pallosta taistelun lisäksi kaveria autettiin, vastustajan selkää taputettiin ja voittajille hurrattiin. Pelien välissä leikkimieliset kisat olivat jälleen hitti ja katsomoissa riitti väkeä peleistä ja auringosta nauttien.

 

Jättimäinen kiitos kaikille Eezy Basketiin osallistuneille – yhdessä teitte jälleen turnauksesta niin mahtavan!

 

Kiitos pelaajille – olitte aivan loistavia; iloisia, sitkeitä, muita kannustavia ja niin valtavan taitavia!

Kiitos joukkueiden huoltajille, valmentajille ja kannustajille – mahtavaa, että olitte sankoin joukoin mukana luomassa tunnelmaa!

Kiitos lukuisille vapaaehtoisille, jotka autoitte tapahtuman käytännön järjestelyissä – olitte korvaamaton apu!

Kiitos Petteri Koposelle, joka tänäkin vuonna toimi Eezy Basketin kummina!

Kiitos Susijengin pelaajille Fiifi Aidoo, Carl Lindbom ja Mikael Jantunen jotka tarjosivat junnupelaajille unohtumattoman mahdollisuuden päästä pelaamaan esikuviaan vastaan.

Kiitos Helsinki Seagullsin pelaajat Tuukka Kotti, Jyri Eboreime, Jesper Granlundkun haastoitte kanssanne ikimuistoiseen heittokisaan!

Kiitos yhteistyökumppaneillemme: VMP Group, Sivenius & Suvanto, Rush Finland, Namina Wellness Spa, Dumle, Taffel, HJK, Helsinki Seagulls, Molten, Ravintola Löyly, Vesipuisto Serena, Haribo, doCover, Grano, Olvi ja SAHA-training.

Ja kiitos Dunkey-maskotille, joka esitteli ainutlaatuisia muuveja ja viihdytti erityisesti perheen pienimpiä sekä juontajillemme Ville Ruokoselle ja Johanna Setäselle, jotka pitivät tunnelmaa yllä koko tapahtuman ajan.

 

Toivottavasti nähdään jälleen ensi kesänä Eezy Basketissa!