Yhteistyökumppanit

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT:

 

VMP Varamiespalvelu

VMP Varamiespalvelu on lähes 30 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Olemme olemassa auttaaksemme yrityksiä ja työntekijöitä menestymään muuttuvassa työelämässä. Henkilöstövuokraus ja rekrytoinnit ovat ydinosaamistamme. Kuulumme osana VMP Groupiin, jonka tavoitteena on toimintansa ja omistamiensa yhtiöiden kautta luoda hyvinvointia suomalaiseen yhteiskuntaan. Konsernin muut yhtiöt ovat laskutuspalveluja tuottava Eezy Osk, rekrytointien ja soveltuvuusarviointien huippuosaaja Personnel, johtamisen, organisaatioiden ja inhimillisten resurssien kehittämiseen erikoistunut Romana Management, kotipalveluita tuottava Alina sekä erityisesti nuorten työnhakua edistäviä palveluja kehittänyt Sijaishaltija.

 

Korispiste

Palveleva kotimainen koripalloilun erikoisliike Malmilla. Pallot, kengät, susijengi- ja NBA tuotteet, treenitekstiilit, harjoitusvälineet, huoltotuotteet, yms myymälästä ja verkkokaupasta. Peliasut ja muut yksilöidyt logotuotteet niin korikseen kuin muihinkin lajeihin. Myös muille yhteisöille ja yrityksille.

 

Rush Trampoliinipuisto

Rush trampoliinipuistot tarjoavat kaikille huikean ja lentävän elämyksen. Puistoista löydät tuhansia neliömetrejä lentävää seikkailua, haasteita ja jännitystä. Trampoliinipuistoista löytyy tekemistä ja hauskanpitoa kaikenikäisille ja -tasoisille. Sadoilla erilaisilla trampoliineilla saat hien virtaamaan, sykkeen korkealle ja suupielet varmasti korviin asti.

 

 

YHTEISTYÖKUMPPANIT: 

TERVETULOA RISTORANTE PIZZERIA DENNIKSEEN

Denniksellä tarjoamme maukasta, konstailematonta ja hyvistä raaka-aineista ruokaa ja rehtiä palvelua 40 vuoden kokemuksella, tässä päivässä. Ruokamme edustaa “kotona tehtyä” italialaista keittiötä ja meidät tunnetaan ainutlaatuisista pizzoistamme. Meille on helppo tulla matkalla jonnekin, taikka istumaan iltaa. Menussamme on huomioitu erikoisruokavaliot, joten Dennikseen on kiva tulla isommallakin porukalla. Dennis on mutkaton paikka, jonne kaikki ovat tervetulleita nauttimaan kortteliravintolan tuttavallisuudesta ja lämpimästä tunnelmasta.

”Good food and feeling since 1975”

 

Liikejuridiikkaan erikoistunut Asianajotoimisto Sivenius, Suvanto & Co:n on perustettu vuonna 2001 ja siitä lähtien toiminut oikeudellisena neuvonantajana kotimaisille ja ulkomaisille liikeyrityksille sekä julkisyhteisöille. Toimisto palvelee myös yksityishenkilöitä eri oikeuden aloilla. Toimiston toiminnan keskeisinä periaatteina ovat työn laadukkuus, lisäarvon tuottaminen asiakkaillemme sekä asiakaspalvelun nopeus ja joustavuus. Olemme erikoistuneet myös mm. urheiluoikeuteen sekä urheilurakentamista ja tapahtumia koskeviin hankkeisiin. Palvelemme suomen kielen lisäksi englannin ja ruotsin kielellä.

 

Sportyfeel-urheiluravinnesarja

Sportyfeel on Lidlin oma urheiluravinnesarja, joka on kehitetty ja ideoitu Suomessa. Tuotevalikoimaan kuuluu laajalti erilaisia urheiluravinteita täydentämään aktiiviliikkujan ruokavaliota sekä tukemaan raskaampaakin treeniä. Suurin osa valikoiman tuotteista valmistetaan ja pakataan Suomessa. Sportyfeel-tuotteissa on erityisesti panostettu makuun ja laatuun. Lidl haluaa tarjota asiakkailleen edullisia tuotteita laadusta tinkimättä! Mikä parasta, Sportyfeel-tuotteet ovat helposti saatavissa kaikista Suomen Lidl-myymälöistä ruokaostosten yhteydessä.

 

Haluatko olla mukana tekemässä kesän parasta katukoristapahtumaa ja samalla tukemassa nuorten koripalloilua? Tietoa kumppanipaketeista antaa Aki Joensuu, p. 044-7633514 tai aki@eezy.fi